Kontakta Devex Mekatronik i Stockholm, Uppsala, Linköping, Lund, Karlstad

Företaget

När vi grundade bolaget 1998 hade vi en vision att bygga upp ett teknikkonsultbolag bestående av ingenjörer som inte bara förstår sig på konstruktion utan också förstår sambandet mellan kund, vårt uppdrag och behovet hos kundens kund. Vi ville också att Devex Mekatronik skulle vara ett företag att lita på, en företagsmiljö som främjar kreativitet och egen handlingskraft genom intressanta och utvecklande projekt.

Vi söker alltid efter de bästa talangerna och förväntar oss mycket från dem men i gengäld utvecklas våra ingenjörer snabbt då de förväntas ta tidigt ansvar för sin del i projekten.

Projekt som varje dag ger ingenjören utmaningar skapar trivsel och kamratanda-att vara en strategisk resurs i utvecklingsintensiva projekt – från idé till färdig säljbar produkt. Vår strävan är att vara ödmjuka inför problemet i en uppgift, att vara totalt prestigelösa och ta tillvara på den gemensamma kompetens som finns på Devex Mekatronik för att uppnå bästa möjliga resultat. Det har gjort oss till en uppskattad och långsiktig samarbetspartner.

Välkommen till Devex Mekatronik AB

Eric Boström

eric